Mijn naam is Ruben van der Poel. Ik ben het gezicht achter INNER WOLF. Al vanaf mijn jeugd voel ik mij erg begaan met mensen die met zichzelf in de knoop zitten. Ik heb altijd al de innerlijke drang gehad om mensen te helpen. Hoe precies, dat wist ik alleen nog niet. Vanuit de wens om mensen te helpen ben ik onder andere politieagent en ambulant begeleider geweest.

Zelf heb ik ook mindere periodes in mijn leven gekend. Om krachtiger, liefdevoller en met meer zelfvertrouwen in het leven te kunnen staan ben ik op zelfonderzoek uit gegaan. Ik ben mij meer bezig gaan houden met spiritualiteit en meditatie. Het werd mij duidelijk hoeveel kennis er eigenlijk al in mezelf zat en hoe erg ik mezelf had weggecijferd, had verstopt. Ik wilde meer tools om mezelf verder te ontwikkelen en besloot me te verdiepen in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Ik ben NLP Master Practitioner. Met NLP heb ik veel over mezelf geleerd. Ik ben me daarbij heel bewust geworden van de bij mij aanwezige negatieve programmeringen. Die hebben we allemaal. Veel daarvan ontstaan in onze vroege jeugd. Of ze ontstaan later, bijvoorbeeld tijdens een ingrijpende gebeurtenis. Ik heb de bij mij aanwezige negatieve programmeringen aangepakt, waardoor deze nu verleden tijd zijn. Hierdoor voel ik mij vrijer, zekerder, liefdevoller en gelukkiger.

Tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik mij meer en meer gaan interesseren in de werking en de kracht van het onderbewustzijn. Vanuit die wens heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van hypnose en healing.  Ik heb mijn eigen stijl ontwikkeld en maak ook veel gebruik van mijn intuïtie. Zo bied ik een holistische aanpak, die zeer effectief is. In de meeste gevallen is er maar een beperkt aantal sessies nodig om de gewenste resultaten te behalen.

Het is mijn missie om mensen in hun kracht te zetten.
Het leven is in mijn optiek te kort om je ellendig te voelen en het is niet nodig om vast te blijven hangen in oude patronen die je ervan weerhouden om in je kracht te staan en jezelf te zijn.

Geef jouw leven een positieve boost!