Josine
MIJN DOEL: 10 KILO AFVALLEN (VIRTUELE MAAGBAND)

”We zeggen het allemaal; de knop moet om. Met hypnotherapie kan ik wel zeggen dat de knop om gaat! Eind september kwam ik voor de eerste sessie bij Ruben. Best spannend. Ruben is echter iemand die het vermogen heeft om je gelijk op je gemak te stellen. Ondertussen bijna twee maanden verder en tien kilo lichter! Dit betekent voor mij dat ik gezonder, zelfverzekerder en een stuk gelukkiger ben. Dankjewel Ruben.”


Els
MIJN DOEL: MIJ GELUKKIGER VOELEN

”Stond mijzelf in de weg, belemmerde mezelf, kwam niet daar waar ik zo graag naartoe wilde, omdat ‘iets’ me tegen hield.

Met hulp, geduld, begeleiding en vertrouwen kwam ik er samen met Ruben achter dat ik het vooral zelf was die mezelf beperkte. Na de 1e sessie bemerkte ik zelf en mijn omgeving al een enorm verschil. Ik had een schil van mezelf afgepeld en kon weer toelaten dat ik in mezelf mag geloven, de moeite waard ben en gehoord mag worden.
De 2e sessie was voorlopig de laatste, omdat ik voor nu goed genoeg in m’n vel zit en op mezelf en het proces vertrouw.

Ruben is een prachtmens die vanaf het eerste moment m’n vertrouwen had. Professioneel, krachtig en zacht tegelijk. Mijn twijfel in mezelf maakte ruimte voor vertrouwen in mezelf en daarmee in de toekomst, zowel privé als zakelijk. Kom maar op geluk, ik ben er klaar voor!”


Si
MIJN DOEL: STOPPEN MET
ROKEN

”Na jaren lang te hebben gerookt, heeft INNER WOLF mij geholpen na twee sessies te stoppen. Ik voel me op en top en mijn gezondheid is verbeterd. Dankjewel voor je goede service.”


Doris
MIJN DOEL: VAN MIJN DEPRESSIE AF

”Ik had twee powersessies gehad bij Ruben. Met de nadruk op power!!! Jarenlang kampte ik met depressies en een laag zelfbeeld. De hypnose van Ruben werkte per direct bij mij, omdat ik er ook open voor stond. Mijn wereld is totaal veranderd, ik heb geen depressie meer. Voor het eerst in jaren lacht mijn leven mij toe.
Ik kan in woorden niet uitdrukken hoeveel de sessies bij Ruben voor mij hebben betekend; de combinatie van hypnose en zijn luisterend oor en zijn wijze woorden. De beste investering voor mijn leven!
Ruben is de beste in zijn vak. Een bescheiden jongeman die graag mensen helpt! Hij is meer dan een aanraden, ga bij hem langs en beleef het zelf! Ruben dankjewel!! Je verdient alle geluk en goeds in de wereld!”


Andrea
MIJN DOEL: POSITIEVER IN HET LEVEN STAAN

”Ik heb de hypnose bij Ruben ervaren als een heel doeltreffend middel om (diepe) overtuigingen om te buigen naar gevoelens en gedachten die mij veel meer geluk geven. Ik heb grote stappen gemaakt dankzij Rubens zetjes in de goede richting. Ik wens dit anderen ook toe! Ga het zelf ervaren zou ik zeggen!”


Emiel
MIJN DOEL: DICHTER BIJ MIJN GEVOEL KOMEN

”In de afgelopen jaren kwam er meer en meer een kloof tussen mijn gevoel en ratio. Ik vond dit erg jammer omdat ik wist en weet dat je gevoel toch wel heel erg belangrijk is om goed te kunnen functioneren. Zelf heb ik geprobeerd om dichter bij mijn gevoel te komen, maar mijn ratio was te sterk om dit zelf te doen. Ik ben gaan zoeken naar een mogelijkheid en kwam op de lijn bij jou.

Na een goed gesprek gaf jij aan dat je hypnose zou adviseren. Ik stond niet gelijk te springen om onder hypnose te gaan. Ik vond het raar om iets te ondergaan waarop ik niet direct invloed zou hebben.
De overtuiging en integere houding van jou heeft mij doen besluiten om bij jou de hypnose behandeling toch te doen.

Effect: Gevoel en ratio zijn “kloofloos”. Ik voel mij lekker en vertrouw nu, gelukkig, weer op mijn gevoel. De wijze waarop je met mij als cliënt bent omgegaan is zorgzaam, integer en rustig. Hierbij een groot compliment. Ik wil je bedanken voor jouw interventies en ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden.”


Lara
MIJN DOEL: POSITIEVER EN TEVREDEN ZIJN

”Nadat ik was gestopt met blowen, kwam ik erachter dat ik verdrietig en ontevreden was. Toen heb ik besloten om hulp te zoeken in hypnotherapie. Ruben heeft geholpen nare emoties te verwerken en een plek te geven.
Voordat de hypnose begon, was ik bang om onder hypnose te gaan. Ruben stelde me op mijn gemak waardoor ik mij eraan durfde over te geven. Aangezien mijn neerslachtige gevoelens meerdere oorzaken heeft, heeft Ruben tijdens de hypnose meerdere onderwerpen aangesneden. Na de tweede behandeling voelde ik mij gelijk al een stuk beter.
Dankzij Ruben sta ik dichter bij mijn gevoel, heb ik een positievere gedachtegang en ben ik tot inzicht gekomen dat ik geen reden heb om ontevreden te zijn. Bedankt voor je hulp!”


Nadesha
MIJN DOEL: VERBETERING EIGENWAARDE/ZELFBEELD

”Ik heb bij Ruben twee hypnotherapie sessies ondergaan om mijn gevoel van eigenwaarde te verbeteren. De effecten waren direct. Het lijkt daadwerkelijk of er dankzij de sessies een knop om is gegaan in mijn hersenen. De saboteur die in mij zat en mij vaak vertelde dat ik niet goed genoeg was lijkt verdwenen en ik kan nu makkelijker schakelen naar zelf-liefde en terugkomen bij mijn authentieke Zelf.
Ruben is professioneel, eerlijk en direct, helpt je snel de essentie van je probleem in te zien… Mocht het ooit weer nodig zijn of mocht ik met nieuwe vraagstukken zitten kom ik zeker terug.”


Zoia
MIJN DOEL: INZICHTEN VERKRIJGEN UIT VORIG LEVEN

”Een regressie sessie heeft mij zoveel meer gedaan dan ik verwacht had… Wil je dieper met jezelf gaan, dan raad ik Ruben zeker aan!”


Richard
MIJN DOEL: TRAUMAVERWERKING

”Moe van een jarenlang gevecht. Dag in, dag uit. Nacht in, nacht uit. Een gevecht met je innerlijk is een strijd die machtig is en die je verliest zonder goede steun of begeleiding. Een strijd die je van je voetstuk afstoot, waarna je weer zelf terug moet zien te komen op dat voetstuk. Dat gaat niet zonder hulp of juiste begeleiding. Bij Ruben vond ik deze begeleiding en hij hielp mij terug op mijn voetstuk.”


Diana
MIJN DOEL: ZELF-LIEFDE EN RUST VOELEN

”Ik ben voor 2 sessies bij INNER WOLF geweest en ben erg tevreden. Ik liep steeds wéér tegen dezelfde problemen aan, door de patronen die ik mij eigen had gemaakt. Ruben gaat professioneel te werk en weet feilloos het diepgewortelde struikelblok te vinden en dit bij de kern aan te pakken. Ik heb zowel een hypnose als regressie sessie ondergaan en dit heeft mij ontzettend geholpen naar een betere versie van mezelf. Ik voel meer rust en het beeld wat ik van mezelf had is vooruit gegaan. Ik wil het iedereen aanraden die vastloopt om een sessie bij Ruben te ondergaan.”


Francis
MIJN DOEL: MEER ZELFVERTROUWEN

”Ik ben twee keer bij Ruben geweest. Voelde me na de sessies veel beter en ben nu zelfverzekerd en sterker dan tevoren!”


M.
MIJN DOEL: INNERLIJKE RUST TIJDENS ZWANGERSCHAP

”Ruben heeft een kalme en open uitstraling, waardoor je je al gauw op je gemak en comfortabel voelt. Hij doet zijn best de hulpvraag zo helder mogelijk te krijgen en deze samen verder uit te diepen. Al met al vond ik het een prettige ervaring, waarin ik goed geholpen ben met mijn hulpvraag. Ik ben zwanger en wilde af van onrust en negatieve emoties die ik had door externe factoren. Tijdens de sessies raakte ik diep ontspannen en werd mijn kindje juist erg actief, wat mij het gevoel gaf dat het goed was wat er gebeurde. Ik ervaar nu meer rust en voel me zekerder. Ik geniet meer van mijn zwangerschap en kan weer goed contact maken met het kindje in mijn buik.”


Mieke
MIJN DOEL: MIJN ALCOHOLVERSLAVING AANPAKKEN

”Ik ben bij jou, Ruben, gekomen om wat te doen aan mijn drank gebruik. Omdat ik merkte dat ik ‘s ochtends al aan het bedenken was, of ik wijn zou halen die dag en dan dacht ik nee…
Maar tegen de tijd dat ik van mijn werk naar huis ging haalde ik toch een wijntje.

Het is ongeveer 10 jaar geleden begonnen,dus zocht ik naar een hypnotherapeut die mij daarmee kon helpen. Ik ben twee keer bij Ruben geweest en ik kan zeggen dat het is gelukt!
Ik heb geen enkele drang of zin in meer in wijn! Als ik het zie bij de supermarkt doet het mij niets en dat vind ik echt verbazingwekkend!

De hypnose ging gemakkelijk en was heel prettig. Ruben is een heel toegankelijke en vriendelijke man die je snel op je gemak stelt.

Ik ben zo gelukkig dat ik deze stap gezet heb, mijn leven ziet er anders uit nu ik niets meer hoef te halen. Dit is mijn kans op gezond oud worden! Ruben ,ik ben je ontzettend dankbaar voor je hulp!”


Karin
MIJN DOEL: ZELFLIEFDE & INNERLIJKE RUST VOELEN

”Ik heb drie sessies gehad bij Ruben. Na een intakegesprek, waar Ruben goed analyseert wat mijn probleem is, gaat hij mij in hypnose brengen. Ik wist niet goed wat mij te wachten stond, maar ik had alle vertrouwen in Ruben.

Nu na drie sessies ben ik weer van mijzelf gaan houden, rustiger geworden en het gevoel dat ik weer met beide benen op de grond sta. Eindelijk heb ik weer rust. Ik ben Ruben ook erg dankbaar dat hij mij daarbij heeft geholpen.”


Suzan
MIJN DOEL: MEER POSITIVITEIT ERVAREN

”Na twee sessies zit ik zóveel beter in mijn vel! Écht waanzinnig. Kan het iedereen aanraden!”


Jan
MIJN DOEL: MIJ WEER GELUKKIG KUNNEN VOELEN

‘Na jarenlang diep ongelukkig met mijzelf en het leven te zijn geweest, voel ik mij weer herboren. Ik kan mijzelf weer in de spiegel aankijken, genieten van – en plezier hebben in het leven. En vooral heb ik de rust en het geluk teruggevonden, die ik mijzelf zo lang onthouden had.”